Uusi vuosi, uudet kujeet ja TiimiMedian uudet haasteet!
Vuonna 2018 TiimiMedialle tapahtui paljon hyviä asioita. Toivottavasti sama myötätuuli jatkuu edelleen.

TiimiMedia sai uudet nettisivut! Aika oli uusia ne ja me teimme sen. Jäsenemme Eija Pohjansaari uudisti nettisivumme omana opinnäytetyönään. Olemme tosi tyytyväisiä niihin. Toivottavasti tekin asiakkaaat ja muut nettisivustomme seuraajat. Haluamme tietysti koko ajan kehittää niitä, otamme siis ideasi mielellämme vastaan.

Lehtiartikkeleita, valokuvia, nettisivuja – me teemme

Osalla jäsenistöstämme oli hyvin tai ainakin kohtalaisesti töitä ja keikkoja vuoden aikana. Mutta luonnollisesti tarvitsemme jatkuvasti uusia asiakkaita ja sen myötä uusia töitä ja haasteita.

Jäsenistömme myös kouluttautuu koko ajan. Osalla on tälläkin hetkellä todella vaativat koulutushaasteet edessä. Tämä kuvaa TiimiMedian ideologiaa. Kannustamme jäsenistöämme kouluttautumaan ja kehittämään omaa ammattitaitoaan. 

Tärkeintä on kuitenkin, että saamme koko ajan lisää töitä ja keikkoja. Näin turvaamme TiimiMedian olemassaolon ja sen jatkuvan kehittymisen. Tämä on monesti helpommin sanottu kuin tehty.

Viestintäala on edelleen rakennemurroksessa. Kilpailu asiakkaista alalla on kovaa ja hinnat on usein poljettu ihan minimiin. Me jatkamme kuitenkin sinnikkäästi työtämme. Laatu puhuu puolestaan, samoin uudet ideat ja innovaatiot. Uuden tekniikan osaaminen on myös välttämätöntä. 

Uusia jäseniä tarvitaan alati 

Olemme saaneet myös joukkoomme uusia ja  aktiivisia jäseniä. He ovat tuoneet tullessaan loistavia ja raikkaita ideoita TiimiMediaan. Niitä me kaipaamme alati. Aika menee eteenpäin ja me haluamme pysyä mukana sen rattaissa.

TiimiMedian käyttämä tilitoimisto vaihtui myös uuteen. Toivomme, että sen myötä hallintomme helpottuu entisestään. Näin meillä jää aikaa enemmän asiakkaiden hankintaan ja TiimiMedian kehittämiseen.

Tilaa vuoden 2019 värikäs seinäkalenteri

TiimiMedian jäsenet ideoivat ja tekivät värikkään vuoden 2019 seinäkalenterin täysin omana työnään. TiimiMediassa on monta taitavaa valokuvaajaa. Vuoden 2019 seinäkalenteria koristavat jäsentemme Suvi Niinin, Eija Pohjansaaren, Peik Nasrollahin ja Juhani Sippolan ottamat värikkäät rakennus- ja maisema-aiheiset valokuvat. 

Voit tilata uuden seinäkalenterin itsellesi osoitteesta juhani.sippola@tiimimedia.fi. Lähetämme uuden kalenterin sinulle mitä pikimmin postiennakolla. Hinta on käsityönä tehdystä seinäkalenterista tosi kohtuullinen – 19 €. 

Kiitän taitavia ja osaavia jäseniämme upeasta työstä TiimiMedian hyväksi! Toivotan asiakkaillemme menestystä ja onnea vuodelle 2019!

Majaana Sunila-Kankare
puheenjohtaja
TiimiMedia osk