ALEXANDER DYACHENKO (insinööri AMK)

p. 045 261 7666

Teen web- ja muita sovelluksia, tietokantoja ja suunnittelen verkkosivuja. Lisäksi teen web-mainoksia, hakukoneoptimointia ja mainoksia sosiaaliseen mediaan. Olen toiminut ohjelmistosuunnittelijana Microsoftin .NET- ympäristössä. 

Hallitsen projektinhallintaohjelman sekä myynti-, kirjanpito- ja laskutussovelluksen. Toimin myös valokuvaajana. Olen tehnyt elektroniikkasuunnitteluakin. Koulutukseltani olen AMK- insinööri.Kuvagalleriaan

HEIKKI PAKARINEN (pol.mag.)

p. 044 957 0881

Tarjoan asiakkaille suomi-ruotsi-suomi -käännöstöitä ja käännöksiä englannista suomeen ja ruotsiin. Kirjoitan myös markkinointitekstejä, lehdistötiedotteita ja ylläpidän kotisivuja. Lisäksi minulla on kokemusta yhteisöjen ja yritysten hallinnosta ja taloudenpidosta. Olen suorittanut tiedottajantutkinnon.

 Jag erbjuder för kunder översättningar från finska till svenska och från svenska till finska samt översättningar från engelska till finska och svenska. Jag författar även marknadsföringstexter och pressmeddelanden samt underhåller webbplatser. Dessutom har jag erfarenhet av organisationers och företags förvaltning och ekonomistyrning. Jag har avlagt informatörsexamen.

 

MIKAEL HILTUNEN

p. 045-3554140

Olen nuori, luova ja innokas graafinen suunnittelija, jolta onnistuu niin graafisempi kuin myös värikkäämpi ja kuvituksellisempi tyyli. Teen työni aina asiakkaitteni mieltymysten mukaan.Tuotan taitavalla ja ammattimaisella kädellä niin nettisivujen suunnittelun, kuin myös infrografiikan, taiton sekä kuvituksen.

Pystyn tarpeen vaatiessa tuottamaan itse myös piirrettyä kuvituskuvaa sekä valokuvattua kuvaa. Olen tehnyt graafisia töitä erilaisissa työympäristöissä, josta kaikista olen saanut kiitosta ahkeruudestani, kyvystäni pysyä aikatauluissa, visuaalisesta osaamisestani sekä paineensietokyvyistäni. https://www.behance.net/mikaelhiltunen

CLAUDIO LINTUNEN

p. 0400 213 900

Tarjoan tarvittaessa asiakkailleni nuorekasta, uuden sukupolven näkökulmaa nettimaailmaan.  Työtäni ohjaavat kuitenkin aina asiakkaan toiveet ja tavoiteltu kohderyhmä. Toteutan nettisivut ja digitaaliset markkinointiratkaisut, jotka erottuvat joukosta ja herättävät kohderyhmän huomion.

Nettisivujen, sovellusten ja palveluiden käyttäjäkokemuksen testaaminen kuuluvat erityisosaamiseeni. Toteutan nettisivut ja graafisen suunnittelun sekä kuvankäsittelyn hyödyntäen alan uusimpia työkaluja ja tekniikoita.

HEIKKI LUKINMAA (VTM, toimittaja)

p. 040 570 3985

Minulla on vankka kokemus etenkin sähköisestä mediasta. Olen työskennellyt eri ajankohtaistoimituksissa niin radiossa kuin TV:ssäkin.

Olen videoinut ja raportoinut etenkin tieteeseen liittyvistä aihepiireistä eri puolilta maailmaa. Olen erityisen kiinostunut avaruustutkimuksesta ja haastatellut muun muassa kolmea kuukävelijää.

Vahvuuteni ovat innovatiivisuus ja luotettava ääni. Koulutukseni on VTM ja omaan myös media-alan ammattitutkinnon. Hallitsen suomenkielen – sekä Stadin slangin. Tulen toimeen myös muun muassa saksan kielellä.

VILLE PEKKANEN (FM)

p. 0400 326 936

Olen monipuolinen tekstin tuottamisen ja editoimisen ammattilainen, joka myös uskaltaa puhua ja esiintyä. Journalistina minulla on kokemusta kaikista mahdollisista viestintävälineistä, mm. Yleisradiosta tv- ja radiotoimittajana.  Kirjankustantamoissa Otavalla ja Maahenki oy:ssä minulle ovat tulleet tutuiksi kustannustoimittajan, tiedottajan ja copywriterin toimenkuvat.

Maisterintutkintoni olen tehnyt yleisestä kirjallisuustieteestä, jolta alalta olen tehnyt vielä kesken olevaa väitöskirjaa ja julkaissut vertaisarvioidun artikkelin. Arvokkaana lisänä edellä mainituille on muusikkotaustani.

Olen kokenut esiintyjä ja kykenen tuottamaan kotistudiossani radiotasoista ääntä sävelaihiosta valmiiksi tuotetuksi kappaleeksi. Oli kyse siis vaikkapa lehdistötiedotteesta, mainostekstistä, blogista, kolumnista, lehtijutusta, tieteellisestä artikkelista, mainosmusiikista tai vaikkapa juontokeikasta, kaikki nämä hoituvat rima korkealla pysyen.

MARJAANA SUNILA-KANKARE (VTM)

p. 040 519 3363

Olen viestinnän monipuolinen ammattilainen. Olen myös kokenut viestinnän projektipäällikkönä. Olen toiminut vuosia toimistuspäällikkönä ja päätoimittajana eri medioissa. Tuotan sujuvasti sisältöjä verkkoihin.

Suunnittelen viestintää ja strategista viestintää, teen julkaisuja ja verkkojulkaisuja. Hallitsen ulkoisen, sisäisen, markkinointi- ja muutosviestinnän. Järjestän myös tiedotus- ja  PR – tilaisuuksia. Annan viestintäkoulusta.

Olen myös toiminut matkailualalla vuosia, joten järjestän matkoja erilaisiin tapahtumiin, messuille jne. Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri. Lisäksi olen suorittanut markkinointi- ja tiedottajatutkinnot sekä WWW Verkkoviestinnän Diploma -koulutusohjelman.

SOFIA NISSILÄ (Graphic Designer)

Olen idearikas ja analyyttinen visuaalisen kommunikaation virtuoosi, jolla on
takataskussa monipuolista työkokemusta liittyen graafiseen suunnitteluun
ja tapahtumatuotantoon.
Erikoisalaani kuuluvat muun muassa logosuunnittelu, visuaaliset identiteetit sekä sosiaalisen median kampanjat. Työskentelen mielelläni muiden luovien alojen osaajien kanssa. Hallitsen isot kokonaisuudet, olen taitava organisoimaan ja pysyn aikataulussa.
nissilasofia@gmail.com

SIRPA KULONEN

p. 050 438 0980

Olen korkeakoulututkinnon suorittanut, luova ja ideointikykyinen median moniosaaja, jolla on pitkä kokemus sekä aikakausi- että sanomalehtityöstä. Kirjoittamisen lisäksi olen urani aikana editoinut, taittanut, valokuvannut, hoitanut kuvankäsittelyä ja painoyhteyksiä sekä laatinut verkkosivuja ja -uutisia.

Kielitaidostani ja visuaalisesta osaamisestani on ollut hyötyä useissa eri tehtävissä. Olen järjestelmällinen, tarkka sekä organisaatio- ja paineensietokykyinen, mikä on ollut eduksi sekä hektisessä uutistyössä että toimitussihteerinä.

PEIK NASROLLAH

p. 040 539 7966

Olen media-alan moniosaaja. Työskentelen tv-kuvaajana ja -toimittajana sekä valokuvaajana. Olen tehnyt elämäkertadokumentteja ja järjestänyt valokuvanäyttelyitä useissa maissa.

Olen valokuvannut, raportoinut ja videoinut sota-alueilla ja myös editoinut reportaasini. Lisäksi olen tehnyt dokumentteja ja valokuvanäyttelyitä poliittisesti , historiallisesti ja kulttuurillisesti kiinnostavista aiheista sekä sosiaalisista tapahtumista. Tuotan dokumentteja ja näyttelyitä monikulttuurisuudesta ja elämästä. Kuvagalleriaan

JUHANI SIPPOLA (MKT, Mti)

p. 040 539 2249

Tarina myy ja markkinoi tehokkaasti yrityksesi tuotteita ja palveluita. Tämän opin yli kymmenen vuoden kokemuksella yritysten tiedottajana ja viestintätoimistojen viestintäkonsulttina. Hoidan ammattitaidolla yrityksestäsi kertovat artikkelit, tiedotteet, blogit, uutiskirjeet, valokuvat ja lehdistötilaisuudet.

Yrityksesi menestys edellyttää myös näkyvyyttä internetissä. Voit ulkoistaa yrityksesi sisällöntuotannon osaaviin käsiin: kotisivut, blogit, uutiskirjeet, uutiset, case-tarinat, Twitter -, Linkedin- ja Facebook -tilien ylläpidon hoidan joustavasti. Hakukoneoptimoin myös nettisivusi. Tarjoan edullisesti osaamistani henkilöstövuokrauspalveluna.

ANNA NIEMINEN

 Olen tottunut, monikanavainen ja kohderyhmänsä huomioiva viestijä. Toimin pitkään viestintäkonsulttina ja -asiantuntijana kansainvälisissä organisaatioissa. Sisällöntuotanto, asiakassegmentointi, kumppanuusyhteistyö ja muutoshallintaviestintä ovat vahvuuksiani. Lisäksi olen tehnyt viimeaikaisesti vastuullisuusviestintää, ja suoritin ISO 14001:2015 Environmental Management System & Internal Auditor -ympäristönhallintajärjestelmän sertifioinnit.

Viestinnän lisäksi ydinosaamiseeni kuuluu projektihallinta ja liiketoiminnan kehitys, jossa olen osallistunut toimintamallien, prosessien ja strategian uudelleenmuotoiluun. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (MSc. in Economics and Business Administration) ja kulttuurituottaja (Master of Culture and Arts).

 

PANU WARTIOVAARA

p. 044 973 8464

WordPress, Googlen palvelut, senioreiden ICT-tuki, markkinatutkimus, verkkopalvelujen tekniikat

Osaamisalueitani ovat WordPress ja palvelustrategia. Konsultoin myös Google Chromebook -läppärin käyttöönotossa ja Googlen palveluissa. Tarjoan senioreiden ICT-tukea ja konsultointia. Verkkopalvelujen tekniikan ja sisällön tuottaminen, markkinatutkimus sekä

tyytyväisyystutkimukset ja strategian jalkautus organisaatioon kuuluvat osaamiseeni. Olen koulutukseltani MBA Haaga-Helia ja kielitaitoni on sujuva ranska, ruotsi ja englanti.