TiimiMedia Espoo Talent Match rekrytapahtumassa 22.3.2024

Osuuskunta TiimiMedia osallistuu Espoon kaupungin järjestämään rekrytointitapahtumaan perjantaina 22.3.2024.

Tule Otaniemeen Technopolis, Innopoli 2, Tekniikantie 14, Espoo

TiimiMedia on vuonna 2012 perustettu täyden palvelun viestintätoimisto. Olemme monialainen viestintätoimisto. Tarjoamme viestintäpalveluiden lisäksi kodin pieniä kunnostus- ja kiinteistöhuoltotöitä.

Tavataan osastollamme tai ota yhteyttä puh.045 848 3688 tai info@tiimimedia.fi

Lisätietoja tapahtumjärjestäjän sivuilta :
https://www.espoo.fi/fi/tyoelama/espoo-talent-hub/talentmatch-rekrytointitapahtumat

TiimiMedia Osuuskunta
www.tiimimedia.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viestintätoimisto TiimiMedia – 12 vuotta

Viestintätoimisto TiimiMedia osk on helmikuussa toiminut peräti 12 vuotta. Se perustettiin 1.2.2012 Helsingissä. Helmikuussa juhlitaan siis TiimiMedian syntymäpäiviä.

TiimiMedia osk, www.tiimimedia.fi on täyden palvelun viestintätoimisto. Se on myös monialainen työosuuskunta. Viestintäpalvelujen lisäksi Mikon Kotipalvelu, www.mikonkotipalvelu.fi, tarjoaa mm. kiinteistöpalveluja kuten lumenluontia, hiekoitusta ja pienimuotoisia kodin remonttipalveluita.

TiimiMedia sai viime tilikaudella pientä liikevoittoa, vaikkakin sen liikevaihto laski jonkin verran. Muuten sen toiminta oli todella aktiivista. Oli paljon mm. kokouksia, tapahtumia ja jäsenistö osallistui vilkkaasti mm. yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien webinaareihin ja muihin koulutuksiin.

Ukrainan sota, siitä seurannut energiakriisi ja kustannusten nousu ovat väistämättä vaikuttaneet liikevaihtomme. Asiakkaamme ovat tulleet ehkä hieman varovaisiksi sekä maailman epävarmuuden että kustannusten nousun vuoksi.

Markkinoi, markkinoi, markkinoi
Näiden 12 vuoden aikana on ainakin yksi asia, joka ei ole muuttunut. Nimittäin markkinoinnin tärkeys. TiimiMedian on markkinoitava jatkuvasti omia palvelujaan ja tuotteitaan mm. sosiaalisessa mediassa.

Mikon Kotipalvelulle valmistui viime vuonna uudet ja upeat verkkosivut. Ne eivät yksin riitä, vaan sen palveluja on markkinoitava säännöllisesti myös mm. sosiaalisessa mediassa 
esitteiden laatikkojakelun lisäksi. 

Jokaisen TiimiMedian jäsenen on myös itse markkinoitava ja myytävä omia palvelujaan ja tuotteitaan. Totta kai TiimiMedia auttaa jäsenistöään näissä asioissa. Pidämme säännöllisesti asiakkaiden hankintakokouksia, jossa pohdimme erilaisia keinoja, miten markkinoimme ja myymme entistä tehokkaammin.

Tartu rohkeasti puhelimeen
Mielestäni suomalaisille on yleensäkin yllättävän vaikeaa markkinoida omia palvelujaan ja tuotteitaan. Asia on toki sosiaalisen median myötä parantunut. Mutta turhan moni jännittää edelleen soittaa tai muuten ottaa yhteyttä suoraan uusiin asiakkaisiin. Tähän kaipaan rohkeutta ja muutosta. Tarttukaa siis rohkeasti luuriin ja pirauttakaa nk. kylmille asiakkaille.

En voi myöskään olla korostamatta jälkimarkkinoinnin tärkeyttä. Vanhoista asiakkaista on myös pidettävä huolta viestimällä heille säännöllisesti eri keinoin.

Avoimuus, yhteistyö ja hyvä yhteishenki ovat olleet kaikki nämä vuodet johtoajatuksiamme. Mielestäni TiimiMedia on hyvin onnistunut vaalimaan näitä arvojaan.

Kiitän kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä näinä kahtenatoista vuotena! Kaunis kiitos kuuluu myös jäsenistöllemme.

Toivotan asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja jäsenistölle menestystä vuodelle 2024!

 

Marjaana Sunila-Kankare  

 

 

Mikon Kotipalvelut – uudet kotisivut avattu

Mikon Kotipalvelut – uudet kotisivut avattu

Mikon Kotipalvelut on avannut uudet kotisivut: https://mikonkotipalvelu.tiimimedia.fi/ Tervetuloa tutustumaan kotipalveluyrityksen monipuoliseen toimintaan.  Mikon Kotipavelulla on yli 10 vuoden työkokemus erilaisista kotipalvelun työtehtävistä. 

Toiminta-alueemme kattaa Espoon, Helsingin ja Vantaan sekä tarvittaessa muutkin pääkaupunkiseudun ulkopuoliset kunnat.  Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua.

Vesan ja Mikon tavoitat numerosta puh. 044 513 2936 tai käymällä uusilla kotisivuilla https://mikonkotipalvelu.tiimimedia.fi/

 Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi

 • nurmikon leikkaus ja puutarhatyöt
 • kiinteistön huoltotyöt
 • ulko- ja sisämaalaus
 • terassien ja ulkokalusteiden kunnostus
 • huoneistojen remointointi
 • muuttopalvelu
 • ikkunoiden pesu
 • siivouspalvelu
 • asiointipalvelu
 • kotitalkkari -palvelu

Jos asut kotona ja tarvitset apua, palvelumme on sinua varten. Meiltä löytyy kokemusta ja onnistumisia eri kotipalvelun tehtävistä yli 11 vuoden ajalta. Olemme luotettavia ja joustavia. Palvelumme rakentuu toiveittesi mukaan.

Palvelemme myös toimistoja ja kiinteistöjä. Siivoamme toimistot ja kiinteistöt. Kutsu meidän apuun varastojen järjestämisessä.Tervetuloa asiakkaaksemme!

Mikon Kotipalvelu kuuluu TiimiMedia osuuskuntaa. www.tiimimedia.fi

Mikko & Vesa

Monialaisuus on TiimiMedian valtti

Monialaisuus on TiimiMedian valtti

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Viestintätoimisto TiimiMedia, www.tiimimedia.fi menestyi viime tilikaudella hyvin, vaikka liikevaihto laski hieman. Positiivista oli se, että kolme tiimiämme ylsivät suurin piirtein samaan tulokseen.

TiimiMedia on monialainen työosuusosuuskunta. Viestintäpalvelujen lisäksi Mikon Kotipalvelu tarjoaa mm. kodin ja kiinteistöjen pieniä remontti- ja kiinteistöpalveluja sekä Ompelimo Amornrat tekee taidokkaita ompelu- ja vaatturitöitä. TiimiMedialla kaikki munat eivät ole siis samassa korissa.

Koronan lisäksi viime helmikuussa puhkesi Ukrainan sota ja sen seurauksena energiakriisi myös Suomessa. TiimiMediaa ne eivät lannista, vaan jatkamme pontevasti edelleen toimintaamme.

Liity jäseneksi TiimiMediaan

Viime vuonna TiimiMedia osallistui pitkästä aikaa myös face-to-face -rekrytointitapahtumaan. Niitä ei liiemmin ole ollut pariin vuoteen pääkaupunkiseudulla koronan vuoksi, ainoastaan nettirekrytapahtumia.

Oli upeaa ja antoisaa keskustella jäsenehdokkaiden ja TiimiMediasta kiinnostuneiden kesken. Mikään ei voita aitoa vuorovaikutusta!

TiimiMediaan liittyi viime myös vuonna pari uutta jäsentä. Se on loistavaa, mutta tarvitsemme toimintamme jatkuvuuden vuoksi jatkuvasti uusia jäseniä mukaan.

Osuuskunta – yksi yritysmuoto

Mikä on osuuskunta? Törmään jatkuvasti siihen, ettei osuuskuntaa yritysmuotona tunneta. Moni kuvittelee, että se on esimerkiksi yhdistys, säätiö. Osuuskuntahan on yritys kuten osakeyhtiö, avoin ja kommandiittiyhtiö sekä yksityinen elinkeinonharjoittaja.

Osuuskunta on jäsentensä omistava yritys. Sen voi perustaa yksi tai useampi henkilö, joka maksaa sovitun osuusmaksun. Osuuskunnan perustaminen ei vaadi alkupääomaa. Sen toimintaa ohjataan samoin kuinmuissakin yritysmuodoissa. Jäsenet käyttävät määräysvaltaa, osakeyhtiössä osakkeenomistajat.

Osuuskuntaa kuten TiimiMediaa johtaa hallitus. Varsinainen osuuskunnan kokous on ylin päättävin elin.

Jos olet haaveillut yritystoiminnasta, osuuskuntaan liittyminen on helppo ja melko riskitön tapa aloittaa se. Maksat vain osuusmaksun. Tämä on TiimiMediassa 100 €. Lisäksi maksat liittymismaksun.

Yhteistyöllä menestykseen

Osuuskunnassa jäsenet myyvät omaa osaamistaan. Erityisen hyvin osuuskunta sopii yhteisyrittämiseen. Lisäksi sillä on synergiaetuja, koska jäsenet voivat tehdä, markkinoida ja myydä yhteisprojekteja.

Esimerkiksi TiimiMediassa yksi jäsen tekee asiakkaille verkkosivut, toinen suunnittelee sille graafisen ilmeen ja kolmas tuottaa sisällön. Kaikki voittavat!

Omistajaohjaus on osuuskunnassa demokratiaa, sillä jokaisella on mahdollisuus halutessaan vaikuttaa. Kaikilla on aina sama äänimäärä.

Viime vuosina Osuuskuntatoimintakeskus Pellervo on tehnyt paljon työtä, jotta osuuskunnat yritysmuotona tulisivat suomalaisille tutuksi. Toivottavasti he jatkavat tätä arvokasta työtä. Mikäli olet kiinnostunut liittyämään TiimiMediaan, otathan yhteyttä minuun tai lähetät viestin info@tiimimedia.fi.

Kiitän kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä. Kaunis kiitos kuuluu myös monipuoliselle jäsenistöllemme. Toivotan teille kaikille Menestystä vuodelle 2023!

Marjaana Sunila-Kankare

Viestintätoimisto TiimiMedia osk

puheenjohtaja

www.tiimimedia.fi

 

 

 

 

Liity jäseneksi TiimiMediaan

Liity jäseneksi TiimiMediaan

Kiinnostaisiko sinua liittyä jäseneksi Viestintätoimisto TiimiMediaan? Tämä on toiminut yli 10 vuotta. Se on
monialainen ja monikulttuurinen osuuskunta.
Viestintätoimisto TiimiMedia on täyden palvelun viestintätoimisto. Sen lisäksi Mikon Kotipalvelu tekee
mm. kodin pienremontteja ja Ompelimo Amornrat ompelutöitä. Mikon Kotipalvelu huoltaa myös
kiinteistöjä ja hoitaa pihatyöt ympäri vuoden. Ompelimo Amornratissa taitava ompelija Amornrat
Karvonen tekee myös vaatturitöitä, vaatteet mittatilaustöinä ja thaimaalaisia asuja.

Yrittäjyys haaveena
Oletko haaveillut oman yrityksen perustamisesta? Oletko kyllästynyt tuijottamaan päivästä toiseen yksin
tietokonetta? Teet töitä yrittäjämäisellä asenteella. Kaipaat kollegoita ja aitoa vuorovaikutusta. Liittymällä
TiimiMediaan saat sekä päteviä että mukavia työkavereita, joiden kanssa voit keskustella tai viestiä, kun
sinulla on siihen tarvetta. Voit tehdä töitä myös yrittäjämäisesti niin paljon kuin haluat.
Voit aloittaa yritystoiminnan matalalla kynnyksellä liittymällä TiimiMediaan. Et tarvitse suuria pääomia ja
riskit yritystoiminnan aloittamiselle ovat myös pienet.

TiimiMedia markkinoi, hoitaa palkanmaksun
TiimiMedia hoitaa puolestasi palkanmaksun ja auttaa palvelujesi markkinoinnissa. Sinut on myös
vakuutettu työaikana. TiimiMedialla ovat valmiit nettisivut, www.tiimimedia.fi. Kuulut myös valmiiseen
työyhteisöön ja voit sekä vaikuttaa että kehittyä osaajana.
TiimiMedia nimittäin kannustaa jäseniään kehittymään ja elinikäiseen oppimiseen. Tuemme myös
ulkomaalaistaustaisten jäsenten suomen kielen opiskelua, koska osa jäsenistämme on
maahanmuuttajataustaisia. Olemme kokeneet monikulttuurisen työyhteisön pelkästään rikkautena.
TiimiMediassa on myös hyvin eri-ikäisiä osaajia. Sekin on pelkästään positiivista. Nuoremmilla jäsenillä on
useimmiten sekä uusimmat opit että uusin tekniikka hallussaan, vanhemmilla jäsenillä on puolestaan
viestintä-, johtamis- ja muuta monipuolista ammattikokemusta. Jäsenet oppivat TiimiMediassa alati toinen
toisiltaan uusia asioita.

Jokaisella jäsenellä on vaikutusvaltaa
Kun TiimiMedian jäsenet omistavat yhdessä osuuskunnan, joten se ei ole mikä tahansa verkosto.
Omistaessaan yhdessä TiimiMedian, kaikki jäsenet ovat aidosti samassa veneessä. Koska jokaisella jäsenellä
on yksi ääni, kaikilla on myös vaikutusvaltaa siihen, miten TiimiMediaa hoidetaan. Tietysti heidän pitää olla
kiinnostuneita asioista ja toimia aktiivisesti. Jäsenet ovat myös työsuhteessa TiimiMediaan.
Osuuskunnassa jäsenet ovat sekä työntekijöitä että jäseniä. Yritykset, yhteisöt, yhdistykset ja jopa kunnat
voivat myös liittyä osuuskuntaan. Pelkät yritykset voivat myös perustaa osuuskunnan alustaksi. Silloin niillä
on jäsen- ja asiakassuhde, jolloin liiketoiminta tapahtuu jäsenyrityksissä. Osuuskunnissa liiketoiminta
tapahtuu puolestaan osuuskunnan sisällä.

Jäsenyys osuusmaksun hinnalla
Jos perustat toiminimen, olet vastuussa siinä koko omaisuudellasi, myös yksityisomaisuudellasi. Osakkaalla
on osakeyhtiössä rajattu vastuu, jolloin hän vastaa sijoitetulla pääomallaan. Osuuskunnassa jäsenellä on
myös rajattu vastuu, jolloin hän on vastuussa osuuden merkintähinnalla. TiimiMediaan voit liittyä
maksamalla vain 100 € osuusmaksun ja liittymismaksun.
TiimiMediaa johtaa hallitus. Osuuskunnan varsinainen kokous on ylin osuuskunnan elin. Se kokoontuu
yleensä kerran vuodessa ja valitsee mm. hallituksen. Tämä puolestaan valitsee keskuudestaan mm.
puheenjohtajan, rahastonhoitajan ja sihteerin.
Jos olet kiinnostunut liittymään TiimiMediaan, otathan pikaisesti yhteyttä, marjaana.sunila-
kankaremiukumaukutiimimedia.fi ja puh. 0458483688. Tarvitsemme tällä hetkellä jäseneksi mm.
WorldPress -osaajia, viestintä- ja sosiaalisen median osaajia.
Tervetuloa jäseneksi TiimiMediaan!

Marjaana Sunila-Kankare
puheenjohtaja
Viestintätoimisto TiimiMedia osk
www.tiimimedia.fi

Johda yritystäsi Armi Ratian opein

Johda yritystäsi Armi Ratian opein

Millaisia johtamisen käytännön oppeja hyödynnät yrityksessäsi? Onko sinulla selkeitä periaatteita vai käytätkö joustavasti eri johtamisen keinoja aina käsillä olevan tilanteen mukaan?  Entä millaiset olivat kokemuksesi vuodelta 2021.

Mielestäni olisi hyvä pysähtyä ainakin kerran vuodessa pohtimaan sitä, mitä opit kuluneena vuotena johtamisen saralla. Vuoden vaihtuminen tarjoaa tähän oivan tilaisuuden. Millaisissa johtamisen tilanteissa sinä onnistuit kuluneena vuotena, entä mitkä johtamisen keinot osoittautuivat tehottomiksi?

Erilaisia johtamisoppeja on tarjolla tänä päivänä lukuisina. Eroaako pienen ja suuren yrityksen johtamisen toisistaan. Mielestäni vastaus on sekä kyllä ja ei.

Eräs menestyvän suomalaisen pienen yrityksen maailman maineeseen kasvattanut Marimekon perustanut Armi Ratia kiteytti omat liikkeenjohdon oppinsa selkeään listaan, muistettaviin ja vältettäviin asioihin.

ARMI RATIAN LIIKKEENJOHDOLLINEN MUISTILISTA

On hyvä muistaa:

 1. ihminen
 2. idea
 3. sisäinen majakka
 4. “syy” pitää uskaltaa ottaa itselleen
 5. ei kompromisseja pakon edessä – jos silloinkaan
 6. kevyttä ranneliikettä – pelurin vaistoa
 7. sana on sopimuksen arvoinen
 8. laskea tarkasti – toimia rämäpäisesti
 9. taskussa aina kolme vaihtoehtoa
 10. suoruutta uskaltaa sanoa vaikeakin

On hyvä välttää

 1. entisiä polkuja
 2. toiveajattelua
 3. “viisaita neuvonantajia”
 4. aurinkomatkoja
 5. tulehtuneita päähänpinttymiä
 6. yksinäisen ratkaisun pelkoa
 7. peruutuspeiliin ja menneisyyteen katsomista
 8. liiketaloudellisia muotilääkkeitä
 9. ihmisen unohtamista
 10. minkään liian vakavasti ottamista – ainakaan itsensä

Lähde: Kikka Seppä Marimekko – mietteitä vuosilta 2004-2008 -blogi -kirjoitus (http://dressyouup-kikka.blogspot.com/2012/07/marimekko-mietteita-vuosilta-2004-2008.html)

Mielestäni Armi Ratian liikkeenjohtamisen muistilistan johtamisen periaatteet ovat ajattomia. Marimekon menestykäs liiketoiminnan kansainvälistyminen ja kasvattaminen kertovat myös niiden toimivuudesta.

Toivon, että laadit itsellesi Armi Ratian tavoin huoneentaulun, joka johtaa yrityksesi menestymiseen tuleva vuonna.

Juhani Sippola

Kirjavinkki: Juha Tanttu Armi Ratian maailmassa, Kustannusosakeyhtiö Tammi