WordPress on kilpailukykyinen vaihtoehto kotisivujen tekoon

WordPress on kilpailukykyinen vaihtoehto kotisivujen tekoon

Tiesitkö, että WordPress on maailman suosituin alusta?

WordPress on tällä hetkellä ylivoimaisesti käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. Sen markkinaosuus on tällä hetkellä globaalisti 50 – 60 prosenttia ja WordPress-alustalle on toteutettu yli 19,5 miljoonaa verkkosivustoa. Bloggaajat, yritykset ja jopa jotkut uutissivustot käyttävät sitä alustana verkkosivuilleen. WooCommerce-lisäosan kanssa se sopii myös verkkokaupan alustaksi!

WordPress on ilmainen

Järjestelmän suosio johtuu siitä, että WordPress on avoimen lähdekoodin maksuton järjestelmä ja sivujen päivittäminen on varsin helppoa myös täysin koodaustaidottomille. Lisäksi siitä on olemassa versioita useilla eri kielillä ja käännöksiä tulee koko ajan lisää. Tarvitset vain webhotellin johon WordPress asennetaan.

WordPressin käyttö on yrityksen kannalta toimiva ja järkevä pitkäaikainen sijoitus.

Se on helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä

WordPress helppokäyttöinen  julkaisujärjestelmä, jonka avulla loppukäyttäjä voi lisätä ja muokata verkkosivujen sisältöä joutumatta koodaamaan. (Saa tietysti koodata, jos tahtoo!).

Käyttöliittymä on selkeä, mikä tekee sisällön lisäämisen ja muokkaamisen helpoksi kaikentasoisille käyttäjille. Käytössäsi on WYSIWYG-muokkain (graafinen käyttöliittymä) jolla voi muokata sekä tekstiä että kuvia.

WordPress- kotisivut voidaan räätälöidä käyttämällä erilaisia teemoja

Mikäli haluat yrityksellesi WordPress-kotisivut, voidaan alusta räätälöidä täysin sinun yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaan. Saat kaikki haluamasi fontit, kuvat, värit ja kaikki muut elementit.

Alusta on valmis verkkokauppaa varten

WordPress ei ole pelkästään kotisivuja varten. Alustan päälle voidaan myös perustaa verkkokauppa. WordPress- verkkokauppaan vain integroidaan kaikki verkkokauppa-ominaisuudet, kuten esim. maksuominaisuudet ja varastonhallinta. Tämä sujuu näppärästi WooCommerce -lisäosalla.

 Sopii erinomaisesti responsiivisia sivustoja varten

Koska WordPressin räätälöinnin voi viedä hyvin pitkälle, soveltuu se alustaksi responsiivisille nettisivuille. Monet teemat ovat valmiiksi responsiivisia ja koodaamalla voi vielä tehdä lisämuutoksia. Tämä tekee sivuista hakukoneystävälliset. Ne näyttävät hyvältä päätteeltä, tabletilta ja älypuhelimen näytöltä.

WP sopii hyvin kotisivujesi alustaksi myös kun tarkoituksesi on tehdä hakukoneoptimointia

Tietyillä lisätoimenpiteillä WordPress-sivuista voi tehdä hakukoneoptimoinnin näkökulmasta hyvin onnistuneet.