Hyvä kuva herättää muistot ja luo haluamasi mielikuvan yrityksesi palveluista

Hyvä kuva herättää muistot ja luo haluamasi mielikuvan yrityksesi palveluista

Valokuva herättää aina tunteita. Haluat varmaan palauttaa myöhemmin mieleesi elämäsi tärkeät hetket. Parhaiten se onnistuu valokuvan avulla.

Tallenna elämäsi tärkeimmät muistot

Meiltä voit tilata valokuvaajan sinun ja kotisi tärkeisiin tapahtumiin: häihin, kastetilaisuuteen, ylioppilasjuhliin, sukukokoukseen, hautajaisiin ja merkkipäiviin.

Kuvauspaikkana voi olla koti, kirkko tai kesämökki. Tulemme sinne, minne haluat. Kun tilaat valokuvauspalvelun, sinä ja lähimmäisesti voitte keskittyä itse juhlaan tai tapahtumaan täysipainoisesti.

Varmista siis, että elämäsi tärkeimmät hetket ikuistetaan valokuvaamalla, ota yhteyttä.

Herätä asiakkaan huomio kuvalla

Kuva selättää tekstin. Valokuvalla luot mielikuvaa, kerrot tarinaa ja mainostat yrityksesi tuotteita ja palveluita.

Hyvän kuvan avulla saat asiakkaidesi huomion. Ja ilman sitä, yrityksesi asiakastarinat, tuote-esittelysi ja myyntiviestisi jäävät lukematta.

Tiivistetysti valokuvauspalvelumme tarjoaa yrityksellesi mahdollisuutta erottautua ja jäädä asiakkaittesi mieliin kuvien avulla, mikä näkyy menestyvänä liiketoimintana.

Puhuttele kuvalla asiakkaitasi

Kuvausaiheet ja -kohteet voivat vaihdella. Valokuvauspalvelumme tarjoaa yrityksesi käyttöön kokeneen valokuvaajan, ja tarvittaessa useamman esimerkiksi tapahtumien kuvaamiseen.

Suhtaudumme niin pieniin kuin suuriin kuvaustoimeksiantoihin samalla ammattitaidolla, joustavuudella ja palveluasenteella.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta, sillä hinnoittelemme kuvauspalvelut aina siten, että kuvaushinta ja asiakkaan toiveet valokuvauksen lopputuloksesta kohtaavat. Ota yhteyttä, niin kerromme miten voimme auttaa sinua.

Kysy edullista tarjousta vuoden 2019 seinäkalenterista esimerkiksi
henkilöstölahjaksi.

Säilytä muistot kuvin

Merkkipäivät
Tapahtumat
Häät
Hautajaiset
Rippijuhlat
Sukujuhlat
Ylioppilasjuhlat
 

Puhuttele asiakastasi kuvilla

Blogi
Sosiaalinen media
Yrityksen kotisivu

Asiakastarinat
Lehdistökuvat
Tapahtumat ja juhlat
Yrityksen juhlat

Tuotteet
Esitteet
Kuvakalenterit