WordPress on kilpailukykyinen vaihtoehto kotisivujen tekoon

WordPress on kilpailukykyinen vaihtoehto kotisivujen tekoon

Tiesitkö, että WordPress on maailman suosituin alusta?

WordPress on tällä hetkellä ylivoimaisesti käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. Sen markkinaosuus on tällä hetkellä globaalisti 50 – 60 prosenttia ja WordPress-alustalle on toteutettu yli 19,5 miljoonaa verkkosivustoa. Bloggaajat, yritykset ja jopa jotkut uutissivustot käyttävät sitä alustana verkkosivuilleen. WooCommerce-lisäosan kanssa se sopii myös verkkokaupan alustaksi!

WordPress on ilmainen

Järjestelmän suosio johtuu siitä, että WordPress on avoimen lähdekoodin maksuton järjestelmä ja sivujen päivittäminen on varsin helppoa myös täysin koodaustaidottomille. Lisäksi siitä on olemassa versioita useilla eri kielillä ja käännöksiä tulee koko ajan lisää. Tarvitset vain webhotellin johon WordPress asennetaan.

WordPressin käyttö on yrityksen kannalta toimiva ja järkevä pitkäaikainen sijoitus.

Se on helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä

WordPress helppokäyttöinen  julkaisujärjestelmä, jonka avulla loppukäyttäjä voi lisätä ja muokata verkkosivujen sisältöä joutumatta koodaamaan. (Saa tietysti koodata, jos tahtoo!).

Käyttöliittymä on selkeä, mikä tekee sisällön lisäämisen ja muokkaamisen helpoksi kaikentasoisille käyttäjille. Käytössäsi on WYSIWYG-muokkain (graafinen käyttöliittymä) jolla voi muokata sekä tekstiä että kuvia.

WordPress- kotisivut voidaan räätälöidä käyttämällä erilaisia teemoja

Mikäli haluat yrityksellesi WordPress-kotisivut, voidaan alusta räätälöidä täysin sinun yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaan. Saat kaikki haluamasi fontit, kuvat, värit ja kaikki muut elementit.

Alusta on valmis verkkokauppaa varten

WordPress ei ole pelkästään kotisivuja varten. Alustan päälle voidaan myös perustaa verkkokauppa. WordPress- verkkokauppaan vain integroidaan kaikki verkkokauppa-ominaisuudet, kuten esim. maksuominaisuudet ja varastonhallinta. Tämä sujuu näppärästi WooCommerce -lisäosalla.

 Sopii erinomaisesti responsiivisia sivustoja varten

Koska WordPressin räätälöinnin voi viedä hyvin pitkälle, soveltuu se alustaksi responsiivisille nettisivuille. Monet teemat ovat valmiiksi responsiivisia ja koodaamalla voi vielä tehdä lisämuutoksia. Tämä tekee sivuista hakukoneystävälliset. Ne näyttävät hyvältä päätteeltä, tabletilta ja älypuhelimen näytöltä.

WP sopii hyvin kotisivujesi alustaksi myös kun tarkoituksesi on tehdä hakukoneoptimointia

Tietyillä lisätoimenpiteillä WordPress-sivuista voi tehdä hakukoneoptimoinnin näkökulmasta hyvin onnistuneet.

Viestintä teknistyy

Viestintä teknistyy

Edessäsi ovat Viestintätoimisto TiimiMedia osuuskunnan uudet nettisivut. Upealta näyttää!
Siitä on jo yli kuusi vuotta, kun TiimiMedia perustettiin. Olikin jo aika uudistaa
nettisivumme.

Kuudessa vuodessa viestintä on kokenut lähes täydellisen muodonmuutoksen nimenomaan
teknillisesti. Visuaalisuus on yhä tärkeämpää. Viestintäammattilaisten on hallittava nykyään viestintätekniikkaa laidasta laitaan. Kehitys ei näytä laantumisen merkkejä.

TiimiMedian on pysyttävä tässä kehityksessä mukana. Se vaatii viestinnän ammattilaisten
jatkuvaa kouluttautumista ja  kykyä oppia uutta.

Sujuva teksti soljuu

On yksi asia, joka ei ole muuttunut vuosien saatossa. Viestinnän ammattilaisen on osattava kirjoittaa tekstiä nopeasti, sujuvasti. Hyvä teksti on kuin soljuva puro. Se tempaa lukijansa mukaan. Teksti luo lukijalle elämyksiä, keinon irrottautua arjen kiireistä edes hetkeksi.

Taitavaakin kirjoittajaa uhkaa tulevaisuudessa mörkömäinen uhka, robotti. Se ehkä korvaa taitavimmatkin kirjoittajat. Sujuvasanaiselle tekstinikkarille on vielä kysyntää niin TiimiMediassa kuin muissakin medioissa.  Antaa palaa vaan!

Hyvä lukija, annathan rakentavaa palautetta sivuistamme. Sitä me odotamme, vuorovaikutteisuutta.

Mottommehan on: Kehity ammattilaisena koko ajan.

Marjaana Sunila-Kankare

TiimiMedian puheenjohtaja