TiimiMedian palvelut ja  miksi tarvitset meitä, osa 3.

TiimiMedian palvelut ja miksi tarvitset meitä, osa 3.

Tämä on viimeinen osa TiimiMedian palveluista ja niiden tekijöistä kertovaa juttusarjaa. Kuten huomaat, osaamme kaikenlaista hyödyllistä!

Markkinointi

Haluatko keskittyä ydinosaamiseen ja jättää markkinointimateriaalin tuottamisen muille? Me TiimiMediassa osaamme tehdä kaikenlaista markkinointimateriaalia, niin esitteitä kuin digitaalistakin markkinointia. Somemarkkinointikin sujuu meiltä hyvin..

Voimme yhdessä miettiä, ketkä haluat tavoittaa ja mikä on tavoiteyleisösi kannalta se luontevin kanava. MarjaanaJussi ja Eija ovat tottuneita tuottamaan kaikenlaista materiaalia eri tarkoituksiin.

TiimiMediasta saat myös hakukoneoptimointipalvelut.

Graafinen suunnittelu

Kaipaako yrityksesi tai brändisi ilme uutta potkua? Elämme hyvin visuaalisessa maailmassa ja tuore, ammattitaidolla tehty graafinen suunnittelu vaikuttaa yrityksestä tai brändistä suurelle yleisölle syntyvään mielikuvaan,

Meillä erityisesti Mikael tuo nuorekasta ilmettä kaikenlaiseen graafiseen suunnitteluun. Myös Eijalla on kuvataidetaustaa ja hieman kokemusta graafisesta suunnittelusta julisteiden muodossa. Mikaelin töihin pääset tutustumaan tästä.

Koulutus

Erityisesti asiantuntijat kokevat usein, etteivät ole mitään luontaisia esiintyjiä. Tähän auttaa kuitenkin koulutus. Meiltä TiimiMediasta löydät myös esiintymis- ja viestintäkoulutuspalvelut.

Koulutuksia voidaan räätälöidä joko yksilöille tai ryhmille ja niiden sisältö voidaan laatia juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Erityisesti Marjaana on pitkän linjan kouluttaja, jolla on kokemusta monista erilaisista kohderyhmistä. Jussi puolestaan voi antaa markkinointikoulutusta ammattitaidolla ja ymmärrettävästi.

Infografiikka

Paras tapa selittää asiat lyhyesti ja ytimekkäästi on hyvin tehty infografiikka. Sen avulla voidaan kertoa uusista kehityssuunnista ja samalla tuoda vaikkapa numerot yleisöä lähelle selkeästi ymmärrettävässä muodossa.

Meillä erityisesti Eijalla on kokemusta infografiikan tekemisestä, olivatpa kyseessä sitten talousluvut, pyöräteiden kilometrimäärä tai juoksutapahtumat.

Henkilöstövuokraus

Haluaisitko käyttöösi viestintätiimin vaikkapa pariksi viikoksi? TiimiMedia voi auttaa tässäkin! Vuokraamme työvoimaa tarvittaessa lyhyeksi tai pidemmäksikin ajaksi.

Kerrot vain, minkä tyyppistä osaamista haluat käyttöösi, niin kokoamme yhdessä sinun kanssasi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten vastaavan tiimin.

Urheilumarkkinointi

Haluatko näkyvyyttä tapahtumallesi? TiimiMediassa on myös urheilumarkkinointiosaamista.

Voimme auttaa tapahtumien kanssa, olla mukana hankkimassa sponsoreita ja miettiä yhdessä sinun kanssasi, miten lähteä liikkeelle, kun haluaa tuotteistaa jotakin urheiluun liittyvää.

Jussilla on tuore osaaminen, mitä urheilumarkkinointiin tulee. Lisäksi muutkin TiimiMediassa ovat mielellään mukana tapahtumien tunnetuksi tekemisessä ja hankkivat mielellään onnistumisia myös tällä alueella.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme parhaiten palvella sinua!

Mikael Hiltunen – tuo AFIn takaisin graafiseen suunnitteluun

Mikael Hiltunen – tuo AFIn takaisin graafiseen suunnitteluun

Siis minkä? Otsikko on humoristinen, mutta ei ehkä aukea kaikille, sen verran underground bändi AFI on. Toisin sanoen, tarkoitukseni on tuoda pientä särmää graafiseen suunnitteluun, oli se sitten
ulkoasullisesti, viestillisesti tai sisällöllisesti. Koska olen aina ollut ulkopuolinen ja pienten puolella, toivon voivani työssä jatkaa luomallani polulla sekä tuomaan taiteellani ja tyylilläni asiat mieleen jäävästi kuluttajien tietoisuuteen.

Olen ollut aina hyvin visuaalinen ja taiteellinen ja aloitin taiteen parissa jo pienenä Pekkalan Kuvataidekoulussa. Ensimmäinen ammattitutkintoni on vaatetusalalta ja sen jälkeen pääsin minulle sopivaan ja toimivaan kouluun: Varian ammattikouluun opiskelemaan kuvallisen ilmaisun
perustutkintoa. Nyt olen graafinen suunnittelija ja kuvallisen ilmaisun ammattilainen, joka käyttää
työssään hyväksi molemmista koulutuksista opittuja taitoja.

Viimeisimmät työni ovat sisäisen viestinnän materiaaleja Kuntoutussäätiölle sekä
Kuntoutussäätiön yhteistyökumppanien projektien ilmeiden suunnittelu. Työskentelyyni kuuluu
julisteiden, flyereiden ja muiden mainosten, sekä printtimedian suunnittelu ja toteutus. Olen
toteuttanut myös logojen sekä projekti-ilmeen suunnittelua.

Minulla on aikaisempaa työkokemusta myös nettisivujen kuvituksen tekemisestä, infografiikasta, painomedian kanssa työskentelystä sekä
asiakastyöskentelystä.

Olen hyvin tyytyväinen siitä, että löysin TiimiMedian, jonka kautta pystyn tarjoamaan osaamistani laajalle ilman yksinyrittämisen kimurantteja kiemuroita.

Toivon, että myös tulevaisuudessa saan myös tilaisuuden työskennellä yhteistyössä muiden kanssa minulle tärkeiden
asioiden parissa ja parantaa maailmaa panoksellani medianssa ja muussakin viestinnässä .