TiimiMedian palvelut ja miksi tarvitset meitä, osa 2.

TiimiMedian palvelut ja miksi tarvitset meitä, osa 2.

Sisällöntuotanto

Haluatko kertoa yleisölle ja yhteisöille toiminnastanne, tuotteistanne vai molemmista? Me TiimiMediassa teemme mielellämme blogitekstejä ja printtimateriaalia, kuten erilaisia esitteitä. Markkinointimateriaalin tuottaminen on meille tuttua. Marjaana, Jussi ja Eija ovat tottuneita kirjoittajia ja haastattelujen tekijöitä.

Podcastit ja videot

Oletko koskaan miettinyt, miten podcast tai video toimisi yrityksesi viestinnässä? Niiden hyödyntäminen yritysten ja yhteisöjen viestinnässä on nykypäivää. Meillä on ammattitaitoista väkeä kuvaamaan, äänittämään ja editoimaan sisällöstä juuri sellaista kuin sinä haluat.

Villellä on tuoretta näkemystä ja kokemusta erityisesti podcastien tekemisestä ja vankka kustannustoimittajatausta. Hän hallitsee äänitysprosessin alusta loppuun. Videoiden tekijöitä meillä on useampia.

Valokuvat

Kuvien käyttö viestinnässä tehostaa. Kuvien avulla voi kertoa tarinoita ja välittää tunnelmia. Kuva tuo yrityksen lähelle asiakasta.

Oma lukunsa ovat vielä tuotekuvat. Ne vaikuttavat paitsi siihen, millainen mielikuva tuotteesta asiakkaalle muodostuu, myös siihen, millainen kuva tuotetta myyvästä yrityksestä asiakkaalle muodostuu. Tuotekuvien ottamiseen kannattaa siis panostaa.

Meillä erityisesti Peik hallitsee ammattimaisen tuotekuvauksen. Lisäksi hän on loistava luonto- ja kaupunkikuvaaja.

Alexander, Eija ja Jussi ovat kaikki kuvanneet myös ammattimaisesti, erityisesti kuvittaneet omia artikkeleitaan. Eija on ollut mukana yli kymmenessä ryhmänäyttelyssä.

Kotisivut

Laita brändisi näkymään verkossa juuri sellaisena kuin itse haluat! TiimiMediassa on osaamista kotisivujen teossa. Parasta on, että meiltä saat tarvittaessa kaikki palvelut eli suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon!

Eija tykkää eniten tehdä WordPress-sivuja. Niissä on etuna se, että yritys voi sivuston valmistuttua itse helposti laittaa omalle sivustolleen tuoretta lisämateriaalia ilman, että kukaan joutuu opettelemaan koodaamista tai pyytämään ulkopuolista tekemään sisältöpäivitykset. Eijalla on kokemusta myös Suomessa toistaiseksi vähän käytetystä Hugosta.

Alexander tekee sivuja myös Drupalilla ja Claudio osaa toteuttaa sivuston lähes millä tavalla vain. Lisäksi hän tuo nuorekasta näkemystä mm. visuaaliseen ilmeeseen ja käytettävyyteen.

Responsiivisuus on sivujen indeksoinnissa hyvin tärkeää ja kaikki tekijämme osaavat ottaa sen huomioon. Tekijämme testaavat lisäksi sivuston toiminnallisuuden. Tähän kuuluu latausnopeus, linkit, navigointi ym. mukavaa. Me TiimiMediassa osaamme lähestyä asioita hakukoneoptimoinninkin näkökulmasta.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme parhaiten palvella sinua!

Peik Nasrollah, mies kuvien takana

Peik Nasrollah, mies kuvien takana

TiimiMedian valokuvaaja Peik Nashrollah kertoo kuvillaan valon tarinaa. Hän ikuistaa kamerallaan elämän unohtumattomia hetkiä ja tapahtumia: tunnetta, unelmia, muistoja.

Miten kiinnostuit valokuvauksesta?

— Kun olin nuori poika valokuvien katseleminen oli minusta jännittävää. Esimerkiksi pidin television katselusta ja radion kuuntelusta, koska uudet näkymät, ihmisten ja ympäristön äänet herättivät minussa suurta mielenkiintoa.

— Aloinkin jo nuorena harrastamaan valokuvausta ja videoiden kuvaamista. Nuoruuden harrastukseni vaikutti voimakkaasti niin elämääni ja työuraani.


Missä opiskelit valokuvausta?

— Opiskelin Keudan opistossa, jossa suoritin audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon. Videokuvauksen ja valokuvauksen saloihin perehdyin lisää, kun opiskelin Aikuiskoulutuskeskus Adulta Oy:ssä media-alan ammattitutkinnon.

— Kuvaustaitojani olen kehittänyt myös osallistumalla Kameraseura ry:n ja Helsingin työväenopiston valokuvauskursseille. Mielestäni parhaiten valo- ja videokuvausta oppii vain kuvaamalla paljon.

Miksi valokuvaus on tärkeää?

— Valokuva on valon tarina, joka kertoo elämästä suoraan ilman sanoja ja ilman tulkkia. Se on luonnollinen ja helppo tapa dokumentoida esimerkiksi taidetta ja elämän kulkua.

Kivoin valokuvauskeikkasi?

— Mukavimmat valokuvauskeikat ovat olleet maisemakuvaukset sekä erilaisiin kulttuuritapahtuviin liittyvät kuvaukset. Esimerkiksi videodokumentit tai valokuvaukset, jotka kertovat tarinoita ihmisten elämästä, ovat olleet niitä parhaita.

Kamalin valokuvauskokemus?

— Mitään yksittäistä kamalinta kuvauskeikkaan en pysty nimeämään. Mutta haastavimmat valokuvaustilanteet ovat liittyneet sotaan tai sodankäynnin tapahtumiin sekä kuvauskeikkoihin, joissa olen joutunut etsimään kauan kuvauspaikkaa ja kuvakulmaa.

Mikä kuvaat mieluiten?

— Kuvaan mieluiten maisemia, elämän tarinoita historiallisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta.

Mitä kuvaaminen merkitsee sinulle henkilökohtaisesti?

— Olen nähnyt tuhoa ja ihmisuhreja kameran silmän kautta toivoen rauhaa maailmaan ja ihmisoikeuksien toteutumista, joten kuvaaminen on minulle todella tärkeää. Valokuvat elämän pimeydestä ja valosta ovatkin vaikuttaneet niin omaan elämääni kuin haaveisiini.
Peikin kuvia pääset katsomaan tästä.

Hyvä kuva herättää muistot ja luo haluamasi mielikuvan yrityksesi palveluista

Hyvä kuva herättää muistot ja luo haluamasi mielikuvan yrityksesi palveluista

Valokuva herättää aina tunteita. Haluat varmaan palauttaa myöhemmin mieleesi elämäsi tärkeät hetket. Parhaiten se onnistuu valokuvan avulla.

Tallenna elämäsi tärkeimmät muistot

Meiltä voit tilata valokuvaajan sinun ja kotisi tärkeisiin tapahtumiin: häihin, kastetilaisuuteen, ylioppilasjuhliin, sukukokoukseen, hautajaisiin ja merkkipäiviin.

Kuvauspaikkana voi olla koti, kirkko tai kesämökki. Tulemme sinne, minne haluat. Kun tilaat valokuvauspalvelun, sinä ja lähimmäisesti voitte keskittyä itse juhlaan tai tapahtumaan täysipainoisesti.

Varmista siis, että elämäsi tärkeimmät hetket ikuistetaan valokuvaamalla, ota yhteyttä.

Herätä asiakkaan huomio kuvalla

Kuva selättää tekstin. Valokuvalla luot mielikuvaa, kerrot tarinaa ja mainostat yrityksesi tuotteita ja palveluita.

Hyvän kuvan avulla saat asiakkaidesi huomion. Ja ilman sitä, yrityksesi asiakastarinat, tuote-esittelysi ja myyntiviestisi jäävät lukematta.

Tiivistetysti valokuvauspalvelumme tarjoaa yrityksellesi mahdollisuutta erottautua ja jäädä asiakkaittesi mieliin kuvien avulla, mikä näkyy menestyvänä liiketoimintana.

Puhuttele kuvalla asiakkaitasi

Kuvausaiheet ja -kohteet voivat vaihdella. Valokuvauspalvelumme tarjoaa yrityksesi käyttöön kokeneen valokuvaajan, ja tarvittaessa useamman esimerkiksi tapahtumien kuvaamiseen.

Suhtaudumme niin pieniin kuin suuriin kuvaustoimeksiantoihin samalla ammattitaidolla, joustavuudella ja palveluasenteella.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta, sillä hinnoittelemme kuvauspalvelut aina siten, että kuvaushinta ja asiakkaan toiveet valokuvauksen lopputuloksesta kohtaavat. Ota yhteyttä, niin kerromme miten voimme auttaa sinua.

Kysy edullista tarjousta vuoden 2019 seinäkalenterista esimerkiksi
henkilöstölahjaksi.

Säilytä muistot kuvin

Merkkipäivät
Tapahtumat
Häät
Hautajaiset
Rippijuhlat
Sukujuhlat
Ylioppilasjuhlat
 

Puhuttele asiakastasi kuvilla

Blogi
Sosiaalinen media
Yrityksen kotisivu

Asiakastarinat
Lehdistökuvat
Tapahtumat ja juhlat
Yrityksen juhlat

Tuotteet
Esitteet
Kuvakalenterit